De 3 bedste apps til lystfiskeren

Vidste du, at der findes en masse fede apps målrettet lystfiskere? Apps, der blandt andet kan give dig nyttig indsigt i, hvor det er lettest at fange de forskellige fisk, samt hvordan det står til med bestanden af de forskellige fiskeracer? Nå, ikke? Men det er rent faktisk tilfældet, og i artiklen her kan du læse beskrivelse af de – i vores øjne – 3 bedste apps til lystfiskeren.

Hvis du er lystfisker og ejer en smartphone, har du – måske uden du ved det – adgang til en buffet af lækre værktøjer, der kan gøre dine lystfikser-eventyr endnu sjovere og mere udbytterige.

Sagen er nemlig den, at der er blevet udviklet adskillige fede apps målrettet lystfiskere, og i de kommende tre afsnit beskriver vi – i vilkårlig rækkefølge – vores 3 favorit-apps i den henseende.

Deeper

Deeper er blevet en af de mest populære apps blandt lystfiskere, og det med god grund. Med appen kan du blandt andet få et indblik i, hvordan det står til med fiskebestanden i forskellige områder rundt om i verden.

Derudover kan du markere dine favorit-spots og dele disse med dine venner.

Appen appellerer både til nybegyndere og den erfarne lystfisker, og den byder på indsigter og værktøjer, der uden tvivl vil bidrage til, at dit fiskeri bliver både sjovere og mere udbytterigt.

Yr

Du kender muligvis allerede til Yr. Dette er nemlig en af de mest populære vejrtjenester, der findes.

Populariteten skyldes, at Yr i manges øjne leverer de mest præcise vejrudsigter.

Der er derfor heller ikke tale om en decideret lystfisker-app. Når vi alligevel har valgt at medtage den på vores oversigt over de bedste apps til lystfiskeren, så skyldes det, at gode vejrforhold er helt essentielle for gode oplevelser ved diverse fiskesøer, fjorde og så videre. 

Fishbrain

Fishbrain er et slags socialt medie for fiske-entusiaster. Herinde kan du derfor stille spørgsmål til andre lystfiskere og udveksle erfaringer. Ligeledes vil du kunne udvide dit netværk og få nye venner og bekendte, der deler din store interesse og passion for lystfiskeri på Fishbrain.

På appen vil du også kunne dele billeder af dine fangster, lige såvel som du vil kunne se billeder, som andre har delt af deres fangster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright - info@fishntips.dk - CVR: 40153063