Hvem er vi?

Da vi i tidernes morgen lancerede ‘fishntips’, vidste vi faktisk ikke særligt meget om lystfiskeri. Vi vidste til gengæld en masse om at bygge hjemmesider og webshops, hvilket dannede grundlaget for siden. Vi tænkte, at vi kunne læse os til resten.

Og vi fik heldigvis ret, selvom vi ofte har skullet holde tungen lige i munden for at forstå komplicerede tekster, fyldt med fagord, om lystfiskeri.

I dag har vi via arbejdet med siden fået så meget viden om lystfiskeri, at vi uden tøven vil kalde os selv for eksperter. Tilmed har arbejdet med siden vækket vores interesse for området, og derfor er vi selv blevet habile lystfiskere. 

Hvis vi skal fortælle noget lidt mere konkret om os selv, kan vi fortælle, at vi hedder Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou. Den ene af os bor i Horsens, mens den anden bor i Aarhus. 

Vi er begge to universitetsuddannede, hvorfor vi ved en del om at indsamle og formidle viden, hvilket du forhåbentligt også bemærker i flere af vores indlæg. Du kan derfor være sikre på at møde gennemarbejdede artikler hos os, der beror på dybdegående, kildekritisk research. 

En affiliate-shop 

Som du sikkert har bemærket er en stor del af siden en webshop med fiskegrej. Der er tale om en lidt atypisk webshop – nemlig en affiliate-webshop, hvor vi sender vores kunder videre til forskellige forhandlere.

Denne opsætning gør, at vi hos os kan samle flere forskellige forhandleres samlede udvalg. Derfor finder du et rigtig stort udvalg hos os – også større end hos de fleste andre fiskegrejswebshops. Tilmed finder du nogle ekstremt fornuftige priser i vores shop, hvilket 100 % skyldes vores særegne opsætning. 

Opsætningen bevirker nemlig, at vi altid viser den laveste pris på et produkt, hvis to eller flere af vores samarbejdspartnere forhandler det samme produkt. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi træffes på info@fishntips.dk.  

Copyright - info@fishntips.dk - CVR: 40153063